• Stół obiadowy Piura-2

Symbol: SCM730415
1146.21
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 0
Paczkomaty 10
Paczkomaty pobranie 12.9
kurier inpost 14
DPD 14.5
Kurier In post(pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 22.9 kg

Zamówienie telefoniczne: 511478148

Zostaw telefon

Stół obiadowy Piura ma delikatną ciemną barwę i ciekawy układ podstawy. Gładki, okrągły blat z dębowego forniru oparty jest o  nogi wyeksponowane w gwiaździstej, nowoczesnej formie. Stół Piura umieścisz w centralnym miejscu salonu. Zamknięty przez bryły stonowanych barwą kanap i sof, będzie służył Ci za miejsce, gdzie ustawisz filiżankę kawy lub herbaty, a także drobne przekąski dla Twoich gości i najbliższych.

Meble do salonu

Stylistyka scandi na dobre zagościła w aranżacji wnętrz. Stół obiadowy Piura doskonale pasuje do skandynawskiego minimalizmu. Możesz go komponować z opływowymi kształtami foteli, paletą piaskowych brązów, odcieniami szarości oraz przeszklonymi witrynami na wysokich nóżkach. Ten model stołu doda Twojemu wnętrzu przytulności i odmieni surowy charakter każdej przestrzeni. W salonie możesz także postawić na dodatki o barwie zbliżonej do kolorystyki stołu lub nawiązujące do jego oryginalnego układu podstawy. Miły dla oka i komfortowy w użyciu, stanie się on niezastąpiony w Twoim salonie.

Głębokość mebla 105 cm
Grubość płyty blatu [mm] 18
Kolor Czarny
Kolor blatu Czarny
Kolor nóg czarny
Kształt stołu okrągły
Liczba nóg [szt] 1
Maksymalna nośność powierzchnia główna [kg] 100
Maksymalna nośność półki [kg / szt.] 10
Maksymalne obciążenie, szuflada [kg / szt] 10
Materiał MDF
Materiał bazowy nóg brzoza
Materiał blatu MDF
Materiał powierzchnia blatu fornir dębowy
Materiał powierzchnia nóg fornir dębowy
Opis montażu do montażu
Stan Nowy
Stół do jadalni o wysokości [cm] 73
Szerokość mebla 105 cm
Typ / Kształt nogi w kształcie gwiazdy
Waga 18,9 kg
Wykończenie blatu bejcowane; lakierowane
Wykończenie nóg bejcowane; lakierowane
Wysokość mebla 75 cm
Wysokość nogi [cm] 73
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie